O nás

Po více než dvaceti letech podnikání v cateringu a firemních kantýnách přišel Filip Sajler s unikátním řešením pro firmy – chytrými lednicemi s RFID technologií, propojenými s mobilní aplikací a platebními i benefitními systémy. Celý systém tak funguje zcela bez obsluhy. Ve spojení s HOPI Holdingem, významným hráčem v logistice, může Eat Smart nabízet čerstvá jídla po celý den i celý týden, a to i ve firmách bez vlastní kuchyně.

Dva muži v kuchařských uniformách připravují jídlo v profesionální kuchyni.

Díky stálému dohledu a efektivnímu plánování řešení minimalizuje plýtvání. V kombinaci s inovativními výrobními technologiemi a recyklovatelnými obaly pak zajišťuje co nejnižší dopad na životní prostředí.

„Změnila se poptávka i očekávání zaměstnanců. Firmy už nechtějí kantýnu, ale službu, která je flexibilní, udržitelná a technologicky jednoduchá,“ říká Filip Sajler.

Filip Sajler

Díky stálému dohledu a efektivnímu plánování řešení minimalizuje plýtvání. V kombinaci s inovativními výrobními technologiemi a recyklovatelnými obaly pak zajišťuje co nejnižší dopad na životní prostředí.

Šéfkuchař s bílou zástěrou a pruhovanou zástěrou utírá nůž v lese.
Mladý kuchař v bílé uniformě drží pánev, ve které vesele létají červená a žlutá cherry rajčata.

Ondřej Kubů

Ondřej Kubů je šéfkuchařem Eat Smart a patří mezi mladé talenty české gastronomie. Upozornil na sebe vítězstvím v soutěži KU Young Chef 2023 a pod vedením Martina Staňka se zapojil i do přípravy na mezinárodní Bocuse d’Or. V roce 2024 absolvoval stáž na prestižní škole EHL ve Švýcarsku a zúčastnil se Swiss Michelin Gala Dinner. Profesionálně působí v oboru více než šest let. Do své práce přináší vášeň, preciznost a mladistvou energii, spojuje tradiční gastronomii s moderním přístupem a postupně se profiluje jako výrazná osobnost české kuchařské scény.

Libor Hubík

Eat Smart vede zkušený manažer s více než dvacetiletou praxí v gastronomickém byznysu nejen v Česku, ale většině evropských zemí. Čtyřiadvacet let působil ve společnosti AmRest, která zastřešuje nejznámější světové značky rychlého občerstvení, a více než šest let ji vedl a provedl ji i pandémií. Podílel se také na rozvoji konceptu Dean&David na evropské úrovni. Do Eat Smart nastoupil, aby pomohl zvládnout dynamicky rostoucím start-up. Zúročuje tu jak mezinárodní zkušenosti, tak své rozsáhlé kontakty.

Muž v bílé košili stojí u prodejního automatu s čerstvým jídlem značky Cibule Bistro a volí na dotykové obrazovce možnost platby.